Dj-palvelut, karaokepalvelut ja äänentoistopalvelut.

Ravintola Petteri on perinteikäs 170 paikkainen ravintola Lohjan Virkkalassa. Ideaviihde Oy on toimittanut musiikki ja ohjelmapalveluita viikoittain Petteriin vuodesta 2010.

Ravintola Petteri vaihtoi omistajaa tammikuussa 2010. Uusi omistaja Tiina Saimanen, joka aikaisemmin toimi ostamansa ravintolan ravintolapäälikkönä päätti ensi töikseen uusia ravintolan dj:t, jolloin Ideaviihde Oy astui kuvioon mukaan.

Ongelmana Tiinalla oli että ravintolan asiakaskunta koostuu erityylisistä ihmisistä ja dj:n piti pystyä viihdyttämään paikallaolevia asiakkaita aina tilanteen mukaan monipuolisella musiikilla. ”Ravintolassa käy paljon ns. kanta-asiakkaita, ja on myös tärkeää, että dj on sosiaalinen ja tulee toimeen eri tyylisten ihmisten kanssa”

Petterissä käy myös kuukausittain live-esiintyjiä, joita suunnittelemme yhdessä ravintoloitsijan kanssa.

Karaoke tuli Petterin ohjelmistoon 2011. Karaokea Petterissä lauletaan joka Perjantai ”-oli tähänkin siirtyminen helppoa kun jo tutulta palveluntarjoajalta sai täydellisen karaokepalvelun, saamme kaikki tarvitsemamme musiikkipalvelut ravintolaamme yhdeltä toimittajalta”, Tiina Saimasen sanoja lainataksemme.

Categories: Ravintolat & Baarit