IDEAVIIHDE OY 2468862-0 (jäljempänä vuokralleantaja) vuokraa tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Sivuillaesitellyt hinnat arvonlisävero 0%

Yhteystiedot

Sähköposti: [email protected]

Puhelin: 040 715 8855

Mäntynummentie 1, 08500 Lohja

 

Vuokraus ehdot Ideaviihde Oy

Vuokratuotteet kerätään vuokrakoriin ja vuokrakorin lähettäminen käsitellään tarjouspyyntönä joka ei vielä sido mihinkään. Kun olemme varmistaneet tuotteiden saatavuuden ja toimitusmahdollisuuden lähetämme teille tarjouksen jonka hyväksymällä vuokrauksesta tulee molempia osapuolia sitova seuraavien ehtojen mukaisesti.
Tuotteilla voi olla myös tuotekohtaisia ehtoja ja ohjeita jos ne ovat ristiriidassa yleisten toimitusehtojen kanssa kumoaa tuotekohtainen ehto yleiset ehdot ristiriitaisuuden osalta.

Tarjouspyyntö ja tuotteiden varaaminen

Tarjouspyynnön vuokrattavista tuotteista voit tehdä lisäämällä tuotteet vuokrakoriin, täyttämällä tarvittavat tiedot ja lähettämällä vuokrakorin verkkokaupan toiminnoilla.
Voit myös pyytää tarjouksen tuotteista sähköpostitse tai soittamalla asiakaspalveluumme. Yhteystietomme löydät tästä.

Tarjous muuttuu varaukseksi/tilaukseksi vasta kun olette hyväksyneet vuokralleantajan tarjouksen joka toimitetaan erikseen sähköpostilla tai muulla sovitulla tavalla.

Tarjous on voimassa aina välimyynti varauksin.

Peruutusehdot

Tilauksen peruuntuessa 0-7 vuorokautta ennen toimituspäivää veloitamme tilauksen loppusumman kokonaisuudessaa.

Tilauksen peruuntuessa 8-14 vuorokautta ennen toimituspäivää veloitamme 50% tilauksen loppusummasta.

Peruutukset vahvistetaan aina kirjallisesti molemmin puolin.

Hinnat ja maksaminen

Vuokrattavien tuotteiden perushinnat on esitelty näillä sivuilla ja ne sisältävät voimassa olevan arvolisäveron. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin. Suurempiin ja pitkäkestoisiin tilauksiin ( yli 1000€ tai yli 3päivän) tilauksiin laskemme tarjouksen erikseen.

Vuokratuotteet maksetaan ennakkoon sovitulta vuokra-ajalta, maksu tapahtuu käteisellä tai pankkikortilla tuotetta noudettaessa tai toimitettaessa. Kaupungit, kunnat sekä positiiviset luottotiedot omaavat yrityksen voivat vuokrata tuotteita laskulla.

Vuokra-aika

Lähtökohtaisesti kaikkien tuotteidemme vuokra-aika on 3 päivää eli noutopäivä käyttöpäivä ja palautuspäivä tai viikonloppu perjantai-maanantai ellei toisin ole mainittu. Lopullinen vuokra-aika ja käyttöpäivät sovitaan aina erikseen.

Kuljetukset ja toimitukset

Toimitamme ja asennamme tarvittaessa vuokraamiamme tuotteita. Kuljetus ja asennuspalveluista saat tarjouksen pyydettäessä.

Jotkin vuokrattavat tuotteet vuokrataan ainoastaan toimitettuna ja asennettuna, näistä tuotteista on maininta tuotekortissa.
Kun noudat tuotteita niin huomioithan tuotteen koon ja mahdollisesti kuljetukseen liittyvät erityisehdot.